Maden kl 19 er den senegalesiske nationalspise Thiebou Djenne (Fisk & Ris), som tilberedes af en dygtig senegalesisk kok. Entreen er gratis for medlemmer og koster 20 kroner for gæster. Mad koster 35 kroner og drikkevarer kan købes. • Præsentationen blev vist første gang på et seminar om Afrika og kultur, som blev arrangeret af Ghana Venskabsgrupperne den 22. september 2007. Seminarprogram. ![]() Afrikas kultur |
Afrikas kulturelle diamantminer
Powerpoint-præsentation v/ journalist Mik Aidt
Fredag den 26. oktober
Kl. 19:00: Afrikansk mad
Kl. 20:00: Foredrag
Kunst er ikke en luksus, men en nødvendighed - og allermest i et samfund, som har brug for økonomisk udvikling. Det er ihvertfald Mik Aidts påstand. Hør om, hvorfor og hvordan Afrika kunne gøre sin kunst og sine kulturer til kontinentets nye diamantminer i det 21. århundrede.
Mik Aidt, 44 år, er redaktør af kulturtidsskriftet Djembe, musiker, pladeselskabsdirektør og webredaktør for www.freemuse.org. Har i seks år siddet i bestyrelsen for Center for Kultur og Udvikling.
Maden er den senegalesiske nationalspise Thiebou Djenne (Fisk & Ris), som tilberedes af en dygtig senegalesisk kok.
Entreen er gratis for medlemmer og koster 20 kroner for gæster.
Mad koster 35 kroner og drikkevarer kan købes.
Danafrika Kulturklub
Nordre Fasanvej 194, Frederiksberg
38199956 / 22277082 danafrika@yahoo.dk