Guestbook / GæstebogHere is a registry of people who have visited my home page...
Why not add yourself?

Her kan du læse kommentarer og hilsner fra folk, som har besøgt min hjemmeside...
Læg en hilsen!

Kære Mik,
Først og fremmest tillykke med, at du skal være far!!!
Din radioudsendelse og tema lyder yderst interessant, spændende og relevant. Kreativitet er jo tæt forbundet med innovation, som jo må siges at være meget på agendaen i dagens Danmark
.
De bedste hilsner
/PoulKære Mik,
Til lykke med en flot udsendelse. Meget spændende og fine indslag. Glæder mig til at høre den engang til senere. Mange flotte indslag! Måske var der lovlig meget engelsksproget lige i starten, men da det især senere bleve fint resumeret, gik det fint. For det er jo ikke alle danskere, der behersker
sproget til at forstå det hele. Musikken gjorde det også spændende – flot – og uhyggeligt. Radium fortsatte godt i sporet. Hørte du starten på Radium med sommerfuglen!?
KH FinnHej Mik
Det er godt at høre at dit virtuelle eventyr udviklede sig som det gjorde. Tillykke med det.
Man kan sikkert uddrage en morale i stil med "man skal forfølge sine drømme, om det så kræver at rejse til den anden side af kloden"
Nu vil jeg lave lidt rock og rull
Ses
NickHej Mik
Ang. P2 uds. så syntes jeg den var lidt for lang....
To timer havde været mere passende...
Altså lige til sagen uden så meget musik først!
Ellers lige øøh på nær et øøøh enkelt interview så øøh syntes jeg det var rigtig godt. Det må være virkelig krævende at lave en direkte uds!
En veninde syntes, at det var for avanceret!
En anden skrev:
Tak for din hilsen igennem Mik's program. Det er sjovt at tænke sig, at Patricia Garfield (Creativ Dreaming) stadig beskæftiger sig med drømme. Jeg beskæftigede mig meget med drømme, dengang tilbage i kvindebevægelsen i halvfjerdserne, og Garfields bog var faktisk een af hovedværkerne.
Kærlig Hilsen ~ PadmaHej Mik
2/3-05
Mit navn er Hans og jeg havde i sin tid den ære og fornøjelse at overvære et af dine/jeres foredrag - så vidt jeg husker var temaet afrikansk musik. Lokationen var Havebrugs højskolen Vilvorde i Tølløse, hvor undertegnede dengang var studerende. Efter bedste skøn ligger begivenheden 13-14 år tilbage.
Foredraget virkede dengang meget stærkt på mig, særligt et indslag hvor I lod publikum klappe i takt og du/I så frembragte musik ved at klappe uden om grund rytmen. Jeg var helt høj i de efterfølgende dage, over at på den måde havde været med til at skabe musik. For mig har musik altid stået som noget for de få særligt udvalgte, så på den måde at have været med til at frembringe det var berusende.
Med venlig hilsen

Hans Herforth Hansen


svagt irriterende hjemmeside...den fylder
jaja

- Saturday, January 29, 2005 at 20:33:10 (CET)

Mette Villinger <mvi@stenlose.dk>
- Sunday, November 07, 2004 at 15:01:38 (CET)


Hej Mik Jeg vender tilbage til din side nogle gange om året. Den er stadig fin, omend den minder meget om min: lise.birk.com. Elsker fx. "Why did the chicken...". Ellers bare finfin hp. /Lise
Lise Marie <lise@birk.com>
Ledig + gravid (36+1),
- Saturday, May 22, 2004 at 18:21:36 (CEST
I was here and it was a pleasant experience thank you. ;-)
Deb
Australia
- Wednesday, February 11, 2004 at 22:56:30 (CET)
Kære Mik,
Har netop fået 'Kontakt' ind ad døren, og kastede et blik på det. Nu har jeg hængt fast i over 20 minutter. Det er fanme godt skåret, interessant og mange superflotte fotos. Og nu må jeg tilbage til arbejdet, selv om det er svært at lægge det fra sig. Tillykke med det fine resultat.

kh/Klaus
Denmark
- Thursday, August 7, 2003 at 10:13:53 (CEST)
Mik
The CD is so very beautiful. I know you have travelled to Africa (and probably everywhere else) in your quest to study and understand music and one certainly can find the African influence in Pernilla's compositions. I recall reading on your website about your wonderful family. You and your sister have been blessed with the legacy of music's indescribable beauty and food for the soul.
Thank you.
Love

Elaine
Canada
- Sunday, July 13, 2003 at 09:32:59 (CEST)
Mit indtryk er godt:-)
Knus Tine

Tine <shannon@shannons.dk>
frihedsforsker,
- Sunday, February 02, 2003 at 22:35:24 (CET)
please respond (i am new to cyberworld). i have questions about scd and i can't figure out who to contact. help. one question is in regards to the paleolithic diet (how do they compare?) and another is in regards to the benefits of kefir (i don't tolerate it). any relevant feedback would be appreciated. thank you so much. p.s. you are funny; your website is so cool. my birthday is 1/16/65 and i live in ny. looking foward to your prompt informative response. lmr.
Laura Michele Rosenfeld <LauraMichele11@aol.com>
USA
- Thursday, January 30, 2003 at 20:14:05 (CET)
Greetings from Huston, TX. My name is Lisa. Let me thank you for such an informative site. I used it to compose
Lisa
- Tuesday, January 21, 2003 at 21:43:57 (CET)
Jeg kan 110% gå ind for dit udsagn om bl.a. rulletekster. Det er dødirriterende ikke at kunne få sjælen med sig, inden man går ud af biografen. Desuden deler jeg interresse for de fleste af dine filmtitler. Jeg har set de fleste! Kærlige hilsen fra Mimi
P.S. Har Nille født, og hvis ja, hvad blev det? Hvor lang, hvor mange gram etc...

Mimi <mimi_hagerup@oncable.dk>
efterlønner, nyfødt surfer, litteraturfreak mmm., Danmark
- Thursday, January 09, 2003 at 17:31:56 (CET)
Hej Mik
Sjovt hjemmeside du har, underholdning i timevis! Jeg har også prøvet vejen til Nyala :-) Vi mødtes i Oubangui for en kort stund. I var vist på vej hjem og du gav mig dit lægeleksikon. Rejste derefter ned ad floden i en pirouge (kano) i en måned til Mbandaka. Sikken et land! Rart at se at der er nogen i DK der interesserer sig for hilife! Fantastisk musik. Jeg kunne desværre ikke finde Lydbiografen på DR's hjemmeside. Men tjekker det fra nu af.
Med venlig hilsen
Jens
Jens <jens@blaest.com>
DK
- Sunday, March 24, 2002 at 15:50:29 (CET)
We have something in commen. Enjoyed your site.
Søren <soren2@hotmail.com>
- Wednesday, February 27, 2002 at 18:06:12 (CET)
Sjov side med maneg gode betraktninger og ideer
Jan <jantofte@hotmail.com>
marketingchef, Danmark
- Sunday, January 13, 2002 at 22:17:26 (CET)
Guest book is opened:
- Saturday, November 10, 2001 at 15:02:17 (CET)

Start page